//BeautifulMe.

Owner ♥


I'm fatra, 17yrs old, friendly brohh, need your follower, i'll follow you back, thank you.


Credits ♥

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


Jumaat, 14 September 2012 | 2:23 PG | 0 hearts♥
Bismilahirrahmanirahim..Ya Allah,kau bukakan lah hatinya untuk menerima ku seadanya,jauhilah perkara perkara yg buruk terhadap kami Ya Allah.Berikanlah kami kebahagiaan yang cukup,lindungilah hubungan ini dari salah faham yg membuatkan kami gaduh.Izinkan lah dia menjadi teman hidupku selamanya Ya Allah,Amin Ya Rabalalamin..

Dear Hubby,
Sayang harap doa tu Allah dengar dan dimakbulkan,amin b :') Sayang tahu jodoh tu di tangan tuhan,kita hanya merancang rite?Tpi mana tahu one day tuhan menyatukan kita.InsyaAllah.Hubby..syg tenang sgt bila dengar lagu dlm blog ni,lagu ni buatkan syg semangat hidup bila syg lagi sedih/tension/serabut dlm dunia ni.Kdg kdg syg rasa syukur jugak dpt hidup dlm dunia ni,kalau tk kita tkkan pernah jumpa tau b,b pun tak boleh nk tengok muka syg yg agak comel ni ;p 

Hubby..
Awak nak tahu satu benda tak?Awak ni cinta saya yg sukar sgt saya nak lepaskan even awak ni susah nak dijaga,syg kata jgn awak buat jugak,tulah kedegilan awak.Dan awak lah saya dpt naik motor,keluar jalan jalan,ngajar syg pakai helmet *tpi tetap malu*,dpt kenal dgn geng rempit awak,opss haha,and the last moments paling syg suka kaki syg smpai berdarah naik motor dgn awak,sgt pedih kay :D Thanks for everything b,kalau tk awak yg buat semuanya tkkan pernah syg ubah diri syg yg suka memerap dlm rumah je kan.Hahaha.Lepas awak berhubungan dgn syg,syg cuba ubah jadi status hidup awak,syg nak rasa kehidupan awak macam mana,syg nak rasa apa awak rasa.I'm try :'') 

Hubby..
Sayang sangat menyayangi awak,gaduh macam mana pun kita,syg tetap taknak putus walaupun syg sendiri pernah mntak putus sebenarnya syg taknak pun,syg just nak tengok awak halang atau tak apa yg syg ucapkan tu :') Tpi kalau awak sendiri yg mntak semua tu,syg terima tpi syg tkkan lepaskan awak dari hidup syg,you is the last!Please don't leave me hubby,i really really love you.Trust me kay.I'm promise,i never leave you.Pegang kata syg ni awak :'3 

P/s:I LOVE YOU UNTIL I DIE ♥ 
@AiShiZhan







/