//BeautifulMe.

Owner ♥


I'm fatra, 17yrs old, friendly brohh, need your follower, i'll follow you back, thank you.


Credits ♥

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


Gelagat kami bermain futsal.
Rabu, 19 Oktober 2011 | 3:56 PG | 0 hearts♥
 Tengok, punya ramai penyokong bertengek tepi koridor.

Semua islam, sorang ganjil INDIA. hahaha, maaf saraswaty :) Anda permain handalan kan.

Orang berkumpul dkat sini, bola terbang prgi ke tmpat lain, tngok atas kiri :D #masing2 fedup nk rebut bola.

 Dengan penuh bergayanya Amni meyepak bola ke gol, hahaha tapi Saras mengalangnya dgn penuh keyakinan. #team lawan jatuhkan kawan kami, jahat betul.

Bola out side. Ambil gmbar kjap k :) i'm jersey number 3, hebat tuuuuuuuuuu, ergh, puihh lah :p

Hahaha, tengok bal sepak bola kuat sangat smpai nk kena kepala org. #marah sgt, sebab tk gol2 dri tdi lah tuww.

Finally, huh penat gila babi nk kalahkan team lawan kami :/ Jeng jeng jeng, dgn  penuh bangganya kami dapat kalahkan 2 kelas daripada 3 kelas. 1 kelas ni, sama2 kuat, so 0-0 lah dapat, seri pulak.

P/S: Kami main tak kira menang atau kalah, kami just nak happy2 je dkat tengah2 gelanggang tu, terutama aku, tak serius langsung main, asyik tergelak je. So, pada team lawan kami, kitaorang mintak maaf k, kalau ada main kasar ke apa ke kan, jgn dendam semua tu sudah. Tak kemana pun kalau menang :)

#KEPUTUSAN# 
+ First: 3 Gemilang
+ Second: 3 Arif (Kelas kami)
 + Third: 3 Nilam
 + Forth: 3 Pintar

--> Okay, thats all for this topic. ILOVE3ARIF until when when lahhhhhhhh! You all the best <3










/