//BeautifulMe.

Owner ♥


I'm fatra, 17yrs old, friendly brohh, need your follower, i'll follow you back, thank you.


Credits ♥

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


Open house Hisyam ;)
Isnin, 12 September 2011 | 6:41 PTG | 0 hearts♥
Thank you so much to Hisyam Maarof, ketua kelas kami yang handsome ;p Menu hidangannya Bihun tom yam kot, dia cakap dia yang masak entah betul tak tu, ke bibik dia yang masak? Hisyam ni menipu je kan. Anyways, kitaorang happy sangat dekat rumah kau, budak budak semua spoting terutama aku, hahhaha. 3 Arif kan 1 family ;) k, look that picture, Sooooo Sweeettttt >.< 


 Bak kata Naqiu, BOY FIRST yang makan dulu ;)

 Then makan kuih raya pulokk. Sedap kuih raya yang hisyam buat :)

 Tengok tu, kawan Hisyam yang sangat pemalu nak pergi ke meja makan, nak jugak tunggu smpai budak perempuan habis makan dulu.

Lepas dah habis makan, hisyam kasi tengok album family dia pergi luar negara. Untunglah anak orang kayooooo ;D

We are the best in the worldd, HOHOHO :>
--THE END--




/