//BeautifulMe.

Owner ♥


I'm fatra, 17yrs old, friendly brohh, need your follower, i'll follow you back, thank you.


Credits ♥

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


jyeahhh esok sekolah!!
Ahad, 4 September 2011 | 12:31 PG | 0 hearts♥
What? Esok dah start sekolah? MAYGOD, cuti sekolah dah habis dah? Bapak cepat :(  Pengetua, boleh tak saya amik cuti sekolah lagi? tak puas beraya lagi lah weeyyy! tuptup kena penampar dengan pengetua cakap gitu, HAHA :D Aloh, kerja sekolah tak buat langsung ah, sentuh buku sekolah pun tak. Cikgu, fatt tak siap kerja sekolah lagi lah, fatt tak tahu nak buat macam mana, fatt tak pandai nak buatlah cikgu. Huh, banyak alasan aku nanti ;) cikgu cikgu kan baik, so chill lahh sayang :p Esok hari isnin, selalunya ada perhimpunan rasmi, gerenti pengetua je yang melebih ceramah agamanya tu, rindu lah dekat diaaaaaaaaaa! tak sabar nak pergi sekolah esok, nak jumpa diaa, nak kiss kiss sikit diaa, nak peluk diaa, WOW :O melebih pulak aku ni. Dalam kurungan, cuma perli je semua tu >.<  Okay, for kawan sekelas fatt, esok kita kembali semulaa ke sekolah, i miss you all much & moree saaayyyaaaannggg! Kayy, thats all for me, bobboooyyy >.<




/