//BeautifulMe.

Owner ♥


I'm fatra, 17yrs old, friendly brohh, need your follower, i'll follow you back, thank you.


Credits ♥

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


SAYANG 3 ARIF ;)
Jumaat, 26 Ogos 2011 | 1:44 PG | 0 hearts♥
(26.08.11). Sebelum balik sekolah kena bersalam dengan semua cikgu then bersalam dengan kawan kawan pulak. Time tu rasa macam nak menangis je, seminggu kot cuti raya. 3 Arif dah macam 1 family kan? rasa macam tak nak lepaskan je, cium tangan lah, berpelukkan lah, mintak maaf lah, cium pipi lah, macam macam lah ragamnya. Btw, aku sayang sangat sangat dekat korang, dah macam adik beradik dah, budak 3 Arif semuanya  happening <3. Anyway guys, SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI MAAF ZAHIR & BATIN. Kayy take care shida, nia, bell, bal, apong, alyn, alia, shasha, natrah & semua budak 3 arif yang lain jugakk, you all the best and I Love You All So Much >.<







/