//BeautifulMe.

Owner ♥


I'm fatra, 17yrs old, friendly brohh, need your follower, i'll follow you back, thank you.


Credits ♥

Template and skins : NurIzzati
Background and Photo : We♥it


Ada aku kesah? Jangan nak show off sangat lah kan.
Sabtu, 27 Ogos 2011 | 7:34 PG | 0 hearts♥
Blog aku simple? buruk? tak kemas? over sangat? itu semua tak menjadi masalah yang PENTING bagi aku. Kau nak kutuk apa apa pun pasal blog ni, nvm terserah pada kau lah kan. Bak sini tengok sikit blog kau macam mana lawanya tu, adakah blog anda lebih cantik? lebih tertarik pada orang lain? lebih menyeronokkan? lebih kemas? lebih dasyat? dan lebih segala galanya? sampai nak komen komen orang punya blog apasal? dah takde kerja lain ke akak manis? Okay fine, anda punya blog jelah yang PERFECT kan sayang :/ PUUIIHHHH! Jangan lah nak memperburukkan blog orang, itu bukannya blog anda so be save lah you punya blog tu sendiri, pergi kasi lebih PERFECT lagi blog tu tau, errrggghh! One more thing, tahu lah blog orang lain terlalu simple dan tak seDASYAT macam anda punya blog, anyway blog tu boleh post segala-galanya kan, so be understand lah sikit. Kayy, thats all yang menjengkelkan dari diri anda, anda cantik tapi perangai buruk anda yang amat saya tak boleh terima. So, who eat cili dia yang terasa HOTnyaa, kboooyy ;)




/